026-3335458

info@nettentuinontwerpburo.nl

Netten Tuinontwerp & Hoveniers

Welkom bij Netten Tuinontwerpburo en Hoveniers!
Van een ontwerp tot aan de aanleg en onderhoud van uw tuin, bent u bij ons aan het juiste adres!
Wij tekenen uw tuin nog met de hand en hebben bedreven eigen hoveniers in dienst die u kunnen helpen met uw droomtuin.

Tuincoaching

Als u graag zelf graag uw tuin wilt onderhouden, maar u mist de specifieke kennis hiervoor, dan is tuincoaching wellicht iets voor u.

De ervaring leert dat het onderhoud van een tuin vaak veel vragen oproept. Wanneer moet je nu lavendel snoeien, hoe bemest ik mijn gazon en wanneer, hoe ga ik mosvorming tegen of hoe krijg ik de vijver helder.  Vooral de beginnende tuinier, maar soms ook de gevorderde tuinier, wil graag antwoord op dergelijke vragen. Het is toch jammer als een mooi aangelegde tuin zou veranderen in een wildernis.

Door middel van tuincoaching kunt u het onderhoud zelf ter hand nemen. Concreet betekent tuincoaching dat ik samen met u door uw tuin loop en het specifieke onderhoud van uw planten bespreek en/of demonstreer.

Tuincoaching vindt meestal plaats op drie cruciale momenten in het groeiseizoen(voorjaar, zomer, herfst). De ervaring leert dat deze drie sessies vaak voldoende zijn.

Het grote voordeel van tuincoaching is dat u heel gericht antwoord krijgt op vragen over uw tuin. U krijgt als het ware privéles in het onderhoud van uw tuin.

Neem gerust eens contact met ons op, om een voor uw tuin een op maat toegesneden tuincoaching samen te stellen.

Tuinfoto's

Klik hieronder voor enkele voorbeeldtuinen van Netten tuinonwerpburo.

Werkwijze


Bent u ook benieuwd naar onze werkwijze geworden?

Contact

U bent overtuigd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijfende offerte.